Meteo Romania
Vremea.ido.ro · Stiri · Parodie jurnal meteo: Actiunea zapuseala

Stiri meteo

Parodie jurnal meteo: Actiunea zapuseala

Stimaţi telespectatori, ne aflăm, iată, în această perioadă pe care am îndrăzni s-o numim caniculară, deşi observăm empiric, ca să zicem cuvântul ăla, că termenul “caniculă” capătă pe zi ce trece noi şi noi dimensiuni.
Ce vrem noi să vă spunem la buletinul meteo. Noi la buletinul meteo vrem să vă aducem la cunoştinţă că, dacă iarna e frig, vara e cu siguranţă cald, fapt irefragabil, dacă ne permiteţi să ne exprimăm în halul ăsta şi dacă nu, nu.

Ne aşteaptă o perioadă de iad, în care temperaturile vor depăşi chiar şi liniuţele din termometre (de coşmar!!!), deja zeci şi sute de persoane au ajuns la spital în comă caniculară, unii au murit prăjiţi, alţii ameninţă să se facă soté, alţii se zbat patetic între saramura caniculară a vieţii cotidiane şi apa coclită din capul lor, alţii speră că scapă (asta s-o creadă ei!).

O zi bună vă dorim şi vă mai aşteptăm şi la următoarele ediţii ale buletinelor meteo, ca să înţelegeţi o dată pentru totdeauna că vă veţi înăbuşi ca nişte legume în această cratiţă imensă care este lumea şi nu veţi avea scăpare, o lingură de lemn vine de deasupra ca să vă amestece mai bine.

Rămâneţi cu noi, Acţiunea Zăpuşeala continuă, ne reîntâlnim peste câteva momente pentru a vă reaminti obsesiv, maniacal, infatigabil şi folosind un bagaj consistent de termeni pozitivi, cum ar fi de exemplu, “iad”, “moarte”, “au murit”, “au leşinat pe stradă”, “iad”, “iadul pe pământ”, “de coşmar”, “canicula face ravagii”, “Salvarea nu mai face faţă”, “iad”, “iad”, “iad”, “iad”, “iadul pe pământ”, “temperaturile nu se opresc aici”, “temperaturile sunt în continuă urcare”, “iad”, iadul pe pământ”, “se moare”, “se leşină”, “se prăbuşeşte” şi alţi şi alţi termeni pozitivi şi de un optimism contagios.
Un articol de Luiza Moldovan, continuarea acestuia poate fi citit aici.

Vezi si La o parte doamna, imi pierd vremea!

21.06.2007. 12:49


Livius - 25.06.2007. 18:32

Ar trebui sa ne obisnuim cu asa vreme pentru ca ,oricum, oamenii sar ca arsi cand sunt suparati, sunt arsi la buzunare de diferite promotii sau institutii si se oparesc cand le mai spui sa aiba putina constiinta civica, sa nu mai spunem ca uneori, ard de nerabdare sa ajunga acasa la meci ori la o intalnire cu prietenii. Suntem un popor de fripturi(sti)sau (ci), mai ales ca idolatrizam sfantul gratar incins chiar pe langa manastiri. Popor roman ,vei rezista eroic acestei blande zapuseli!

ghesea georgiana - 26.06.2007. 09:00

nu au spus multe lucruri despre vreme

cristi - 27.06.2007. 14:15

super tare

Scrie un comentariu

:

:


9 + 9 =

Vrei sa fii la curent cu vremea tot timpul?

Salveaza vremea.ido.ro:

Seteaza ca Start Page
Adauga pagina la favorite
Add to Yahoo! | Add to del.icio.us





Sitemap Prognoza meteo Arhiva Articole Starea vremii Vremea.ro Vremea pe 15 zile