Meteo Romania
Vremea · Stiri meteo · La o parte, doamna! Imi pierd vremea!

Stiri meteo

La o parte, doamna! Imi pierd vremea!


„Va rog sa faceti tot posibilul sa-mi transmiteti adresa televiziunii Prima TV si sa le spun eu ceva acelor «nesimtite» ca niste vaci, ca asa trebuie sa le spun celor doua care transmit cum va fi vremea“, se dezlantuie o constanteanca, furioasa ca prezentatoarele meteo „intepenesc“ in dreptul orasului ei, in loc sa se miste incet-incet „sa avem si noi posibilitatea sa vedem temperatura care va fi la Constanta“.

Pentru echilibrul textului, telespectatoarea da un exemplu de bun-simt gasit prin gradina altor posturi: Romica Jurca, „nascuta pentru televiziune“.

De alta parere este insa o femeie din centrul tarii, harta meteo ascunsa de fizicul prezentatoarei fiind din nou problema: „O urasc pe Romica, desi poate nu este singura vinovata. Ar trebui sa-i scriu si lui Felix, dar nu am coordonatele“.

Acestea sunt cateva din cele circa 300 de scrisori si reclamatii pe care CNA le primeste lunar si carora trebuie sa le raspunda in mod oficial.
Sursa: Cotidianul vezi tot articolul arhivat de CNA

Vezi prognoza fără să te uiți pe lângă Romica Jurcă:
Vremea in Constanta
Vremea in Brasov

18.03.2011. 13:01


Jonny - 23.03.2007. 22:03

Da sa stiti ca are dreptate doamna, trebuie sa vad meteo pe trei posturi ca sa vad cum e vremea{temperatura}in zona mea!!!

d0ru - 24.03.2007. 16:35

aprob pozitiv

cucu - 11.04.2007. 22:26

de acord

dan - 18.04.2011. 23:24

probabil e greu sa folosesti netul, care este ceva mai sigur, dupa parerea mea.

Dan - 25.04.2011. 20:38

Idem in cazul a doua "meteoroloage" care au obiceiul sa prezinte (evident,in ture diferite) starea vremii in week-end-uri la PRO TV si care se posteaza fix in fata ultimelor doua zile (din cele trei) pentru care se face prognoza meteo. Si de fiecare data fac asa ceva.

Scrie un comentariu

:

:


8 + 7 =

Vrei sa fii la curent cu vremea tot timpul?

Salveaza vremea.ido.ro:

Seteaza ca Start Page
Adauga pagina la favorite
Add to Yahoo! | Add to del.icio.us





Lista localitati Starea vremii Vremea.ro Vremea pe 15 zile