Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Despre ido.ro

Ido.ro™, un ajutor mereu la îndemână!

În fiecare zi, sute de mii de români au încredere în prognozele noastre meteo pentru a-i ajuta să-și planifice ziua, numai anul trecut site-ul Vremea.ido.ro fiind accesat de circa 56 de milioane de ori.

14 ani dedicați meteorologiei

De foarte mult timp un lider de audiență în România, Ido.ro are o bogată experiență în prezentarea cu succes a datelor meteorologice.

Expertiza Ido.ro este întărită și de desele citări în mass-media: Antena 1, Evenimentul Zilei, Cancan, Libertatea, Radio France Internationale, B1 TV, DC News și mulți alții.

Acest lucru demonstrează recunoașterea și încrederea în calitatea și precizia informațiilor furnizate de noi, precum și importanța acestora pentru publicul larg.

Vremea Online SRL este compania care administrează ido.ro, coordonând serviciile meteorologice proprii cu fonduri exclusiv private, fără a depinde de fonduri guvernamentale sau de alte surse externe.

Configurarea modelelor de prognoză, monitorizarea evoluției vremii, actualizarea informațiilor de pe platformele noastre în timp real, scrierea prognozelor meteo, îmbunătățirea vizualizării datelor meteorologice, gestionarea canalelor de socializare: echipa ido.ro le face pe toate!

Ideea ido: acces rapid la prognoze clare și utile

Scopul nostru este să prezentăm vremea în cel mai simplu și mai rapid mod posibil și să oferim prognoze cu o precizie ridicată.

La Vremea Online SRL ne-am angajat să furnizăm informații meteo de încredere 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Prognozele noastre, concise și rapid de consultat, nu doar ajută la planificarea activitățile zilnice: suntem interesați să-ți furnizăm informații ce te fac și să înțelegi mai bine lumea din jur.

Experiență, precizie și responsabilitate

Din 2006 suntem dedicați meteorologiei. În tot acest timp am adus nenumărate îmbunătățiri și completări, de câțiva ani prognozele noastre fiind disponibile pentru orice localitate din România.

Nu există nicio îndoială că foarte rapid de la lansare Ido.ro a devenit unul dintre principalii furnizori de informații meteorologice la nivel național.

Acest lucru este demonstrat de milioanele de oameni din întreaga țară care au încredere în prognozele noastre 365 de zile pe an.

Despre prognoza noastră

Prognoza noastră este extrem de precisă datorită actualizărilor continue cu cele mai recente progrese științifice.

Dezvoltate pe baza celor mai moderne metode de meteorologie, prognozele noastre nu folosesc doar un singur model, ci lucrăm cu un mix de modele de predicție numerică care include toate modelele principale, acest lucru permițându-ne să alegem cea mai bună prognoză în funcție de situația meteo actuală.

În plus, îmbunătățim datele modelului de prognoză prin combinarea cu analiza noastră statistică și, pentru prognoza pe termen scurt, cu diverse surse de date meteorologice (stații METAR de la aeroporturi, stațiile din rețeaua SYNOP, senzori meteo independenți, imagistică satelitară și radar, senzori de descărcări electrice) pentru a produce cele mai cuprinzătoare, precise și hiper-locale prognoze meteorologice din România.

Rămâi informat
La ido.ro suntem foarte activi pe rețelele de socializare, raportând prognoze meteo, oferind informații despre fenomenul meteo neobișnuite, avertizări meteorologice și cele mai recente știri meteo.

Urmărește-ne pe platforma ta preferată de socializare:

Facebook: facebook.com/Vremea
Twitter: twitter.com/Vremea
Noile noastre conturi de Youtube și Instagram

Contact ido.ro
Suntem totdeauna deschiși la sugestii, critici sau la orice fel de comentariu cu privire la datele noastre și modul lor de afișare. Așteptam comentariile și sugestiile tale!





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sitemap Prognoza meteo Arhiva Articole Starea vremii Vremea.ro Vremea pe 15 zile