Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Contact

Vă mulțumim pentru feedback! Toate mesajele sunt citite și luate în considerare. Dacă doriți să primiți un răspuns nu uitați să lăsați și o adresă de email. Formularul de contact este în josul paginii. Mesajul dvs. nu va fi făcut public decât dacă este o întrebare pusă frecvent și publicarea lui împreună cu răspunsul nostru va ajuta și alte persoane în viitor.

Nu găsești prognoza pentru localitatea ta? Caută-ți localitatea.

Nu arhivăm date meteorologice, dacă doriți să intrați în posesia unor date despre starea vremii din trecut vă rugăm să vă adresați A.N.M. (Biroul Clienti: tel: 021.3183240/208).

For advertising inquiries please use the form bellow, the message will be private.







42 răspunsuri la Contact

  1. ady spune:

    2 chestii contradictorii pe site>>

    Temperatura acum: -21˚C (se simte ca: -27˚C)
    ===========================
    joi, 2 Februarie 2012 – Max:-5˚C – Min:-12˚C

    >> -21 < -12

    Danke :)

    • Vremea.ido.ro spune:

      Max = temperatura cea mai mare din timpul zilei
      Min = temperatura cea mai mica din timpul noptii

      Astfel, prognoza anticipeaza ca la noapte vremea se va incalzi, daca poti spune ca e cald la -12 grade.

      O zi senina,
      Vremea.ido.ro

  2. Harja Gina spune:

    Buna seara! Totul este super, mai putin cuvantul „innourat” care este gresit. Va rog din suflet corectati! „INNORAT” Pe cer sunt nori, nu „nouri”

    • Vremea.ido.ro spune:

      Nu e gresit, DEX-ul accepta ambele variante.

      • Radu spune:

        Are dreptate doamna.
        Innourat este doar o alternativa acceptata prin prisma unor dialecte nerecunoscute oficial peste tot. Doar ca este acceptata ca si explicatie secundara in dex. Deci in limba si literatura romana nu are prioritate acest cuvant.

  3. Andrei spune:

    Nici eu nu inteleg care e diferenta intre temperatura care se simte si cea reala…(Temperatura acum: 2˚C (se simte ca: -2˚C) ). Pana la urma care e temperatura de afara? Va multumesc

    • Vremea.ido.ro spune:

      Temperatura aratata de termometru e de 2 grade, insa daca in acel moment vantul sufla mai puternic dumneavoastra veti regreta ca ati iesit afara imbracat pentru o temperatura pozitiva. Temperatura „se simte ca” ia in considerare viteza vantului pentru a va arata temperatura pentru care sa fiti pregatit. Mai multe detalii despre formula folosita in determinarea acestei temperaturi gasiti pe http://en.wikipedia.org/wiki/Wind_chill

  4. Vremea Jimbolia1291 spune:

    Cand dati temperatura pt o zi, pt sambata, de ex, valoarea de noapte este pt noaptea de vineri pe sambata sau pt cea de sambata pe duminica?

    • Vremea.ido.ro spune:

      Excelenta intrebare. Pe vremea.ido.ro prognoza pentru noaptea zilei de joi este cea pentru seara zilei de joi si pana in zorii zilei de vineri, aproximativ de la ora 18 pana la ora 6. Temperatura afisata pentru aceasta perioada este minima noptii, de obicei fiind inregistrata in jur de orele 4-6.

  5. Carmen Di spune:

    Buna ziua, definitia in dex pt aversa este :

    AVÉRSĂ, averse, s. f. Ploaie torențială de scurtă durată. – Din fr. averse.
    „Ninsoare in aversa” ce vrea sa insemne?
    O zi buna, CD

  6. Elisabeth spune:

    Doresc sa stiu ce inseamna la cum ati scris: ninsoare mai tarziu? adica vreti sa spuneti pe parcursul celor 24 de ore???
    multumesc si va apreciez munca care nu este una usoara

    • Vremea.ido.ro spune:

      Raspuns: Daca „Mai tarziu” apare la prognoza pentru zi, inseamna in a doua parte a zilei, dupa amiaza.
      Daca apare la prognoza pentru noapte, inseamna in a doua parte a noptii, spre dimineata.

  7. Utilizator Android spune:

    Ar fi super daca ati face si o aplicatie cu widget privind starea vremii pe ora si pe cateva zile, cu tot ce tine de: locatia curenta, vant, starea vremii, ploaie, cum sunt majoritatea aplicatiilor de gen de pe google play. Se va putea face asa ceva ?

  8. Vremea Constanta6802 spune:

    Pentu Constanta vremea nu este actualizata din 22 ianuarie. Multumesc.

    Raspuns: Am observat ca dvs. folositi browserul Opera Mini, care are un pic mai multa reticienta in improspatarea paginilor vizitate pentru a nu va consuma din banda de internet mobil. Pentru a incarca ultimele informatii de pe situri, va sfatuim sa apasati pe butonul de Refresh.

  9. vasile spune:

    va rog sa ma lamuriti cu unitatile de masura la barometre. eu stiam mm col de mercur si am vrut sa cumpar un barometru made in germany care avea cifre incepind de la 900, 950, 990, si nu stiu ce inseamna si care este echivalenta cu 760 mm col de mercur. va multumesc

  10. Mihai spune:

    Cand lansati aplicatia pentru ios?
    Daca nu o faceti gratis nu conteaza dar macar sa o faceti fiindca nu exista ceva functional de genul asta pe IOS

    • Vremea.ido.ro spune:

      Din păcate nu foarte curând: masa mare de utilizatori mobili sunt pe Android, costurile de creare și întreținere pentru încă un ecosistem sunt mari și deocamdată nu ne asumam riscul. Deocamdată ne concentram pe îmbunătățirea versiunii mobile a site-ului, segment de care ne ocupam „in house”.

  11. Andrei spune:

    Averse izolate
    Șanse de precipitații: 40%
    Cantitate precip.: zero
    ____
    La voi plouă cu apă deshidratată? =))

  12. Daniela spune:

    Am o intrebare: de ce nu mai afisati si rubrica de cate grade se resimt?
    Am observat ca inainte scria:
    temperatura … si „se simte ca la … ”

    Acum cand este cod galben de canicula si temperatura este 37 de ce nu treceti ca se simt 45 ?

    • Vremea.ido.ro spune:

      Vara temperatura resimțită se calculează când condițiile meteo arată peste 27 de grade și peste 40% umiditate.
      Pentru a nu afișa date inutile, noi am ales ca temperatura resimțită să fie afișată doar dacă este diferită cu 2 grade față de temperatura reală.

      E bine de știut că stațiile meteo sunt amplasate pe minim 100 mp de spațiu verde, termometru aflându-se la umbră, într-o cutie de lemn vopsita alb. Deci întotdeauna un termometru ținut la soare sau într-o zonă cu asfalt/ciment va arăta o temperatură mult mai mare vara.

  13. Jeana Trifan spune:

    De cate ori vreau sa vad prognoza meteo pt Bucuresti, constat ca site-ul a ramas blocat pe data de 20 ianuarie. Ma puteti ajuta cu un sfat sa repar ce poate am scricat chiar eu? Multumesc

    • Vremea.ido.ro spune:

      Nu știm exact cu ce intrați pe site (telefon sau PC, ce program anume) dar de obicei e vina programului de navigare pe internet (browser-ul) ce este mai agresiv în păstrarea informațiilor vechi. În special dacă aveți Opera Mini trebuie să dați mereu Reîncărcare la pagină apăsând pe butonul ce arată aproximativ ca unul din exemplele de aici: ⭯ ⭮ ↺ ↻ ⟲ ⟳ 🔃🔄

  14. Liviu spune:

    Buna ziua,
    Va rog sa imi spuneti semnificatia initialelor IDO.
    Va multumesc!

  15. Costica spune:

    Sambata 29.08.2020 ora15,53 pe calculator apar 29gr.C cu temperatura resimtita 24grade C , iar pe telefonul mobil, la aceiasi data si ora, 33grade C cu cea resimtita tot 33 grade C . De ce aceasta mare diferenta ? Astept taspuns.

  16. Marina spune:

    Va rog, fiti mai atenti cu ce reclame apar postate. Unele contin cuvinte obscene, altele sinistre. Intra si copii sa verifice vremea. O sa blocam accesul la acest site, chiar daca e unul cu acuratetea informatiilor foarte buna, din cauza reclamelor nepotrivite.

    • Vremea.ido.ro spune:

      Aveți dreptate și știm de problemă, și copiii noștri folosesc site-ul. Nu avem cum renunța la reclame deoarece fără venituri am închide foarte repede site-ul.

      Probabil suntem printre puținii ce încearcă să urmărescă toate reclamele ce apar pe site, însă ele ne apar în zona de moderare la circa 24-48 de ore după ce au fost deja pe site. Urmărim mii de reclame în fiecare zi ca să blocăm 10-20 din ele. Blocate pe site-ul nostru, din păcate aceleași reclame continuă să apără în continuare pe restul site-urilor de pe internet.

  17. Anonim spune:

    Va rog foarte mult sa cititi!
    Buna ziua, zi de zi va urmareasc si va multumesc pt informatiile pe care le primesc dar, cum a fost posibil ca sa omiteti Navodari-ul din „Alerta imediata cod portocaliu” doar cu aprox. 10-15 min inainte sa inceapa furtuna si sa dea cu piatra?! Este greu de admis asa ceva pt serviciul pe care-l faceti! Nu dorec un raspuns ci, as dori sa nu se mai repete acesta dezinformare intr-un timp atat de scurt pt cei care va urmaresc. Multumesc!

  18. Dan spune:

    Buna seara știu ca an de an in aceasta perioada atașați prognoza meteo pentru iarna 2022-2023 ce sa întâmplat ? Astept cu mare interes acea prognoza.Mulțumesc

  19. Leca Tudor spune:

    Cum să interpretăm faptul că la prognoza zilei de 27 martie pentru Brăila sînt șanse de precipitații de 90 la sută, iar la prognoza orară nu apar nicăieri mai mult de 50 la sută? Mulțumesc!

    • Vremea.ido.ro spune:

      Să folosim o analogie simplă: în fiecare oră dăm cu banul și la fiecare aruncare avem o șansă de 50% să iasă ploaie sau senin. Sunt 90% șanse ca până diseară să nimerim cel puțin o dată partea cu „ploaie”.

    • Vremea.ido.ro spune:

      Fiecare zi de prognoză are un buton cu + pe același rând cu data:

      Azi, vineri, 7 aprilie: Max: 7˚ – Min: 1˚       +

      Apăsând pe acel buton vă apar date despre răsărit, apus și alte informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sitemap Prognoza meteo Arhiva Articole Starea vremii Vremea.ro Vremea pe 15 zile