Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Stiri meteo
Informare meteo: instabilitate atmosferică accentuată între 24 și 27 maiÎn intervalul 24 mai, ora 15 – 27 mai, ora 23, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.
Continuarea

Publicat în Avertizari meteo | Lasă un comentariu
Actualizare informare ANM 14 mai: instabilitate atmosferică, ploi însemnate cantitativACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ
Intervalul: 14 mai, ora 10 – 14 mai, ora 21

În special în după-amiaza şi în primele ore ale serii de duminică, 14 mai, vor mai fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, precum şi în regiunile centrale, nord-estice şi local în cele sudice.
Continuarea

Publicat în Avertizari meteo | Lasă un comentariu
Cod galben 13-14 mai: ploi abundente și cantități de apă importanteATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN
Interval de valabilitate: 13 mai, ora 16 – 14 mai, ora 10

În cea mai mare parte a Moldovei, va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de peste 30 litri pe metru patrat și pe arii restrânse 60-70 l/mp.
Continuarea

Publicat în Avertizari meteo | 1 comentariu
Informare ANM: instabilitate atmosferică accentuată, ploi însemnate cantitativ în 13 și 14 mai
INFORMARE METEOROLOGICĂ

În intervalul 13 mai, ora 10 – 14 mai, ora 21, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și pe arii mai extinse, pe parcursul zilei de sâmbătă (13 mai) și în noaptea de sâmbătă spre duminică (13/14 mai).

În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi local 15-20 l/mp și izolat 40-50 l/mp.

NOTĂ: În vestul, nordul și centrul țării, manifestările de instabilitate atmosferică se vor semnala începând din seara zilei de vineri (12 mai), dar numai pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Publicat în Avertizari meteo | Lasă un comentariu
Actualizare informare ANM 9-11 mai: ploi moderate cantitativ, precipitaţii mixte la munte, răcire accentuată, brumăACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ
Interval: 9 mai, ora 12 – 11 mai, ora 9

Începând din după-amiaza zilei de marţi (9 mai) şi până în a doua parte a zilei de miercuri (10 mai), temporar va mai ploua, pe arii relativ extinse în sud şi sud-est şi local în centrul ţării, iar în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, îndeosebi la altitudini mari, se vor semnala precipitaţii mixte.
Continuarea

Publicat în Avertizari meteo | Lasă un comentariu
Informare ANM: instabilitate atmosferică accentuată, ploi însemnate cantitativ între 7 și 9 mai
INFORMARE METEOROLOGICĂ

În intervalul 7 mai, ora 16 – 9 mai, ora 23, vor fi perioade de timp, îndeosebi pe parcursul după-amiezelor și al serilor, în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină.
Continuarea

Publicat în Avertizari meteo | Lasă un comentariu

Sitemap Prognoza meteo Arhiva Starea vremii Vremea pe 15 zile