Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

AVERTIZARE METEO COD PORTOCALIU 28-29 decembrie: ninsori, viscol, precipitaţii mixte și polei

iarna

COD GALBEN

Începând de duminică seara (28 decembrie, ora 20 – 29 decembrie, ora 20) ninsorile vor cuprinde treptat cea mai mare parte a ţării, iar în jumătatea sudică a Moldovei, cea mai mare parte a Munteniei şi nordul Olteniei vor fi abundente şi se va depune un strat nou şi consistent de zăpadă. În Dobrogea, iar în prima parte a nopţii şi în jumătatea de sud-est a Munteniei, precipitaţiile vor fi mixte şi se va depune polei.

În Muntenia, Moldova, Dobrogea şi estul Olteniei, vântul se va intensifica şi va depăşi la rafală 70 km/h, viscolind şi troienind zăpada.
Notă: În sudul Banatului, în a doua parte a zilei de duminică, 28 decembrie, vântul va avea intensificări cu viteze de 60 – 70 km/h, după care va slăbi treptat în intensitate.

COD PORTOCALIU

În judeţele Buzău, Vrancea, Brăila, Ialomiţa, Galaţi, Vaslui, Bacău, precum şi în zona de munte a judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, în a doua parte a nopţii de duminică spre luni şi în cursul zilei de luni, 29 decembrie, cantităţile de precipitaţii vor depăşi izolat 40-50 l/mp. Vântul va avea rafale de peste 70 – 80 km/h, viscolind şi troienind zăpada, iar vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Citește și: 7 trucuri pentru a-ți scoate mașina din zăpadă

Publicat în Avertizari meteo

Emitent avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie







Un răspuns la AVERTIZARE METEO COD PORTOCALIU 28-29 decembrie: ninsori, viscol, precipitaţii mixte și polei

  1. DAN spune:

    in piatra neamt ninge si viscoleste.stratul de zapada are 50 cm.drumul national 15c este inchis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate