Meteo Romania
Vremea.ido.ro · Stiri · Vreme caniculara in weekend, avertizare meteo cod galben

Stiri meteo

Vreme caniculara in weekend, avertizare meteo cod galben

Inmh a emis o atentionare meteo cod galben ce vizeaza canicula din acest weekend. Sambata vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza cu deosebire in zonele de campie, iar indicele de confort termic temperatura-umezeala va atinge si depasi pragul critic de 80.

In judetele Timis, Dolj, Olt, Caras Severin, Mehedinti, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Ilfov si in Municipiul Bucuresti temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 37 de grade.

In dupa-amiaza zilei de duminica, 24 august, vremea se va mentine caniculara doar in Campia Romana si Podisul Dobrogei, iar valori termice maxime de 37 grade se vor inregistra in judetele Teleorman, Giurgiu,Calarasi, Ialomita, Braila, Ilfov si in Municipiul Bucuresti.

Inmh.ro mai avertizeaza ca in noaptea de sambata spre duminica in vestul si nord-vestul tarii, iar in cursul zilei de duminica in centru si nord-est, instabilitatea atmosferica va fi accentuata.

Aceasta se va manifesta prin intensificari ale vantului, posibil si vijelii, frecvent descarcari electrice si local averse; cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 35 l/mp, mai ales in Maramures si in zona Carpatilor Orientali.

Sursa: INMH.ro

22.08.2008. 14:35


gina - 26.08.2008. 16:24

a cam trecut vremea

Scrie un comentariu

:

:


1 + 7 =

Vrei sa fii la curent cu vremea tot timpul?

Salveaza vremea.ido.ro:

Seteaza ca Start Page
Adauga pagina la favorite
Add to Yahoo! | Add to del.icio.us





Sitemap Prognoza meteo Arhiva Articole Starea vremii Vremea.ro Vremea pe 15 zile