Meteo Romania
Vremea.ido.ro · Stiri · Salvamontistii au cautat in Muntii Bucegi doua persoane imaginare

Stiri meteo

Salvamontistii au cautat in Muntii Bucegi doua persoane imaginare

După ce timp de trei zile, zeci de jandarmi şi salvamontişti au căutat în Munţii Bucegi doi turişti străini care în cele din urmă s-au dovedit a fi doar în imaginaţia unei tinere buzoience, acesta va trebui să plătească. Pentru că a alertat în fals organele legii, fata de 18 ani va trebui să achite o amendă de 30 de milioane de lei vechi.

În plus, fata va trebui să suporte costul intervenţiei de căutare a celor doi imaginari turişti străini. Inspectoratul de Jandarmi Prahova a început deja procedura de recuperare a cheltuielilor efectuate în urma reclamaţiei buzoiencei.

Aproape 20 de jandarmi au cercetat traseele montane din arealul Sinaia-Buşteni, cu două ATV-uri care au parcurs peste 300 de kilometri. Suma estimativă a cheltuielor este de 20 de milioane de lei vechi. Conducerea Jandarmeriei prahovene susţine că dacă nu va putea recupera banii pe cale amiabilă, sumele vor fi recuperate pe cale judecătorească.

Adolescenta din Buzău va trebui să acopere şi costul căutărilor întreprinse de salvamontişti în cele trei zile. Cea mai costisitoare operaţiune de căutare a fost cea efectuată cu elicopterul a cărei plată se ridică la 1500 de euro. În total, fata trebuie să achite în schimbul gestului său circa 3400 de euro.

La sfîrşitul săptămînii trecute o buzoiancă de 18 ani, elevă la Colegiul Tehnic din oraş, a spus poliţiştilor prahoveni că trebuia să se întîlnească cu doi străini care ar fi trebuit să-i aducă din Suedia, de la mama sa, un autoturism, însă foarte probabil aceştia s-au rătăcit în munţi. După căutări îndelungi, oamenii legii au decis să o supună pe fată testului cu poligraful, moment în care adolescenta a povestit că totul a fost o farsă.

Ea a spus că a inventat toată această poveste pentru a lăsa impresia iubitului ei care o întreţinea, că mama sa i-a trimis o maşină din străinătate însă nu a putut intra în posesia ei pentru că străinii care au adus autoturismul în ţară dispăruseră.

Sursa: Amos News

22.02.2007. 19:55


alpin - 25.02.2007. 09:25

Cata minte a putut sa aibe,ar fi trebuit sa meaga si ea zeci , sute de Km prin munti sa vada cum e sa cauti ca nebunu si la final sa ii spuna ca a fost o gluma .

faby - 23.11.2007. 20:43

cata minte a avut fata aia, dar mai putina a avut cel care a scris mai jos. (ortografic vorbind)

Scrie un comentariu

:

:


1 + 1 =

Vrei sa fii la curent cu vremea tot timpul?

Salveaza vremea.ido.ro:

Seteaza ca Start Page
Adauga pagina la favorite
Add to Yahoo! | Add to del.icio.us





Sitemap Prognoza meteo Arhiva Articole Starea vremii Vremea.ro Vremea pe 15 zile