Meteo Romania
Vremea.ido.ro · Stiri · Iarna afecteaza circulatia din 7 judete

Stiri meteo

Iarna afecteaza circulatia din 7 judete

Gheata si zapada de pe carosabil ingreuneaza desfasurarea traficului din 7 judete ale tarii. Potrivit Radio Romania Actualitati, cel mai afectat este judetul Harghita, unde au fost blocaje de trafic. Pe Drumul European 578 Sancraieni s-a format, marti seara, o coloana de masini de 5 kilometri.

In acelasi judet, traficul a fost oprit din cauza ghetii si pe DN 12A, intre localitatile Nicolesti si Frumoasa, si pe DN 13 B. Pe drumurile cu probleme, Politia Rutiera a restrictionat accesul vehiculelor neechipate cu cauciucuri de iarna si lanturi antiderapante.

Realitatea TV transmite ca in Maramures, masinile de peste 3,5 tone, neechipate de iarna, nu au voie sa treaca prin pasul Gutai. Soferii au circulat greu si in judetul Alba, pe DN74, intre Zlatna si Abrud. In Bistrita-Nasaud, cele mai mari probleme sunt in pasul Tihuta.

Miercuri dimineata, s-a produs un accident grav pe DN1. Doua microbuze s-au ciocnit in apropiere de Baicoi. Una dintre masini era plina cu muncitori. Sase persoane au fost ranite.

Intr-un comunicat dat publicitatii, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a estimat ca pentru realizarea activitatilor de deszapezire a retelei de drumuri nationale in aceasta iarna vor fi necesare aproape 650 milioane lei.

HotNews.ro

14.11.2007. 13:58


Acest articol nu are nici un comentariu.

Scrie un comentariu

:

:


2 + 8 =

Vrei sa fii la curent cu vremea tot timpul?

Salveaza vremea.ido.ro:

Seteaza ca Start Page
Adauga pagina la favorite
Add to Yahoo! | Add to del.icio.us





Sitemap Prognoza meteo Arhiva Articole Starea vremii Vremea.ro Vremea pe 15 zile