Meteo Romania
Vremea.ido.ro · Stiri · Furtuni violente in Banat si Transilvania

Stiri meteo

Furtuni violente in Banat si Transilvania

Furtunile puternice au afectat, azi-noapte mai multe judete din Transilvania si Banat. Cele mai lovite au fost Clujul, Maramuresul, Harghita Muresul si Alba, transmite Radio Romania.

Un om a murit si unul a fost ranit, miercuri noaptea, in localitatea Nucet din Sibiu, dupa ce au fost loviti de fulger. Cei doi, in varsta 21 si 62 de ani, lucrau pe camp cand au fost surpinsi de furtuna. Doar tanarul a supravietuit.

Intr-un cartier din Cluj, vantul a zburat acoperisurile a doua blocuri care au cazut pe masini. O casa din Muzeul Satului a luat foc, lovita de trasnet.

Si in Alba Iulia, vantul a smuls acoperisul unui bloc, care apoi s-a prabusit peste un autoturism, dar nimeni nu a fost ranit. Ploile si vantul au produs pagube si la alte case si blocuri din Ocna Mures si din satul Uioara de Sus.

In Harghita, doua statiuni, mai multe comune si partial doua orase au ramas fara energie electrica, din cauza ploilor torentiale, a grindinei si a traznetelor. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Harghita au fost afectate localitatile Borsec, Izvorul Muresului, Ditrau, Tulghes, Sarmas, Galautas, Lazarea, Remetea, Voslobeni si partial municipiile Odorheiu Secuiesc si Gheorgheni.

In Timisoara si in localitatile din jur, furtuna violenta a smuls copacii din radacini. Astfel, traficul rutier a fost interupt, cateva ore, pe mai multe drumuri nationale si europene.

In judetul Mures, furtuna a lasat mai multe localitati fara curent electric si a culcat la pamant hectare de culturi agricole.

Sursa: HotNews.ro

24.05.2007. 12:33


calin - 24.05.2007. 20:45

e voia lui d-zeu ca-i lumea prea pacatoasa.

elena tuchilă - 25.05.2007. 17:21

Adaug: aseara, in jurul orei 9,00 pm, o furtuna cu traznete s/a abatut asupra satului comăneşti, judeţul Suceava. Stiu ca a trăznit o şură, care a ars pănă în temelii. Parintii mei,(78, respectiv 73 ani) care locuiesc alături, au fost în pericol de a le lua şi lor foc casa, dar noroc cu pompierii. Salvarea a fost chemată pentru mama mea, care a leşinase de spaimă.

cristi - 12.06.2007. 12:47

ce vrajala in timisoara nu a fost nici un vant doar a mijgurt un pic

Scrie un comentariu

:

:


3 + 5 =

Vrei sa fii la curent cu vremea tot timpul?

Salveaza vremea.ido.ro:

Seteaza ca Start Page
Adauga pagina la favorite
Add to Yahoo! | Add to del.icio.us





Sitemap Prognoza meteo Arhiva Articole Starea vremii Vremea.ro Vremea pe 15 zile