Meteo Romania
Vremea.ido.ro · Stiri · Cod galben in weekend: ploi si vant in 5 si 6 septembrie

Stiri meteo

Cod galben in weekend: ploi si vant in 5 si 6 septembrie

In intervalul 05 septembrie, ora 00 - 06 septembrie, ora 18 instabilitatea atmosferica se va accentua in toate regiunile, incepand din cele nord-vestice.

Ploi, vant in weekend

In aceasta noapte si in cursul zilei de maine, in vestul, centrul si nordul tarii vor fi averse, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si cu aspect de vijelie si grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 45-50 l/mp in Maramures, Transilvania, jumatatea nordica a Moldovei si la munte.

Din dupa-amiaza zilei de sambata 05 septembrie pana in seara zilei de duminica 06 septembrie vremea va deveni treptat instabila in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si jumatatea de sud a Moldovei, unde vor fi averse, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si cu aspect de vijelie si grindina. Ploile vor avea si caracter torential, astfel incat cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 55-60 l/mp.

Nota: Vremea se va raci accentuat, in cursul zilei de sambata in vestul, centrul si nordul tarii, iar duminica si in restul teritoriului.

04.09.2009. 13:19


Acest articol nu are nici un comentariu.

Scrie un comentariu

:

:


5 + 7 =

Vrei sa fii la curent cu vremea tot timpul?

Salveaza vremea.ido.ro:

Seteaza ca Start Page
Adauga pagina la favorite
Add to Yahoo! | Add to del.icio.us





Sitemap Prognoza meteo Arhiva Articole Starea vremii Vremea.ro Vremea pe 15 zile