Meteo Romania
Vremea.ido.ro · Stiri · Avertivare hidrologica cod galben in Alba, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Timis si Maramures

Stiri meteo

Avertivare hidrologica cod galben in Alba, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Timis si Maramures

Centrul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Mediului a trimis o avertizare hidrologică COD GALBEN prefecturilor din judeţele: Alba, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Timis si Maramures. Avertizare hidrologica FENOMENELE VIZATE: Cresteri de niveluri si debite cu depasirea COTELOR DE ATENTIE.
BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Lapus, Crisul Negru, Crisul Alb, Aries, bazinele superioare ale raurilor Bega, Timis si Jiu.
MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 04.12.2007 ora 10:00 – 05.12.2007 ora 20:00

Ca urmare a precipitatiilor insemnate cantitativ inregistrate in ultimele 12 ore, a cedarii apei din stratul de zapada si propagarii s-au produs cresteri importante de debite si niveluri cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE in bazinele superioare ale raurilor: Crisul Negru, Crisul Alb si Timis. Pentru urmatorul interval se prognozeaza in continuare producerea de cresteri importante de niveluri si debite, ca urmare a cedarii apei din stratul de zapada si propagarii, cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe raurile din bazinele hidrografice: Lapus, Crisul Negru, Crisul Alb, Aries, bazinele superioare ale raurilor Bega, Timis si Jiu.

COD GALBEN
In intervalul 04.12.2007 ora 10 – 05.12.2007 ora 20 se vor produce cresteri importante de debite si niveluri cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe raurile din bazinele: Lapus, Crisul Negru, Crisul Alb, Aries, bazinele superioare ale raurilor Bega, Timis si Jiu, aferente judetelor: Maramures, Bihor, Alba, Arad, Hunedoara, Timis, Caras-Severin.

Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluentii raurilor marcate pe harta.

04.12.2007. 12:34


aur - 20.12.2007. 19:36

la ce mai tineti anuntul daca deja a fost de mult?

gogo - 12.01.2008. 08:40

Mai oameni buni.Cum naiba ne-am descurcat atatia ani in trecut caci erau zapezile cat casa si facea lumea si serviciu o parte mergeau la padure si viata mergea inainte. A aparut acum in presa romaneasca o generatie de isterici care efectiv nu au nimic in comun cu scrisul.S a fie aceasta generatie procreata pe timpul dezastrului de la Cernobil ?? Atunci se explica...

Scrie un comentariu

:

:


3 + 9 =

Vrei sa fii la curent cu vremea tot timpul?

Salveaza vremea.ido.ro:

Seteaza ca Start Page
Adauga pagina la favorite
Add to Yahoo! | Add to del.icio.us





Sitemap Prognoza meteo Arhiva Articole Starea vremii Vremea.ro Vremea pe 15 zile