Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Instabilitate atmosferică accentuată între 15 și 16 iulie

Din după-amiaza zilei de duminică şi până luni seara instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în majoritatea regiunilor şi se va manifesta prin intensificări ale vântului, care trecător vor lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice şi pe arii restrânse căderi de grindină. Vor fi şi averse, izolat torenţiale, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20-30 l/mp, în special în Moldova şi zona montană.

Notă: În cursul zilei de luni, vremea se vă răcori în toată ţara şi doar izolat în sudul extrem se vor mai atinge la amiază valori de 35-36 de grade.
Avertizarea de caniculă şi disconfort termic accentuat din data de 13 iulie îşi menţine valabilitatea pentru duminică, 15 iulie.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor prognozate, ANM va actualiza prezentul mesaj prin atenţionări sau avertizări meteorologice ulterioare.
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată
Intervalul: 15 iulie, ora 15 – 16 iulie, ora 21

Publicat în Avertizari meteo

Emitent avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie







Un răspuns la Instabilitate atmosferică accentuată între 15 și 16 iulie

  1. marian boroleanu spune:

    sunt din comuna dangeni sat dangeni judetul botosani duminica data 15iulie 2012 spre 16iulie la ora 00 a fost dezastru in comuna noatra a bautut grindina a distrus totul mie mi sa spart geamurile de la veranda a ras tot pamantul nu mai este nimica parca a fost razboi la noi in sat stateam in casa si eram singur si ma rugam la dzeu sa nu im ia acoperijul mam speriat de moarte asa ceva nu am vazut niciodata doar in filme.sa ne fersesca bunul dzeu de asa ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate