Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Cod portocaliu luni, 20 iulie. Informare meteo 21 – 22 iulie

MESAJ 1

ACTUALIZARE
AVERTIZARE METEOROLOGICĂ

COD PORTOCALIU

Interval: 20 iulie, ora 12:00 – 20 iulie, ora 21:00
Fenomene: instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate

În vestul și sudul Moldovei, nordul Dobrogei, nordul și nord-estul Munteniei, precum și în estul și sud-estul Transilvaniei instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Aversele vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 30-40 l/mp și pe arii restrânse 50-60 l/mp.

COD GALBEN
Interval: 20 iulie, ora 10:00 – 20 iulie, ora 21:00
Fenomene: instabilitate atmosferică temporar accentuată

În intervalul menționat, în Maramureș și local în Transilvania, Muntenia, Dobrogea și Moldova vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, ce vor lua și aspect de vijelie și, izolat, grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de peste 20-25 l/mp și izolat 30-40 l/mp.

MESAJ 2

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval: 21 iulie, ora 12:00 – 22 iulie, ora 10:00
Fenomene: instabilitate atmosferică

În intervalul menționat, în regiunile nordice, centrale și în zona de munte instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, posibil, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și izolat 30-35 l/mp.

Publicat în Avertizări imediate
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate