Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Actualizare Informare meteo 31 mai – 3 iunie: manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate, intensificări temporare ale vântului

ACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ

În intervalul 31 mai, ora 10 – 03 iunie, ora 23, în cea mai mare parte a țării, vor fi perioade, în special după-amiaza și seara, cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină și vijelii.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, îndeosebi în jumătatea de nord a teritoriului pe parcursul zilei de duminică (31 mai), se vor înregistra cantități de peste 15-25 l/mp și pe arii restrânse 30-40 l/mp.

Duminică (31 mai), la munte, vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăși 70-80 km/h, iar la altitudini mari vor fi rafale de peste 90 km/h și trecător se vor semnala precipitații mixte. Local și temporar, intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului cu viteze de 45-55 km/h.

În funcție de evoluția şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Națională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Vremea Săbăoani
Vremea Vladimirescu
Vremea Moisei
Vremea Remetea
Vremea Sânpetru

Publicat în Avertizari meteo

Emitent avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate