Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo
Informare meteo 14 – 16 martie: intensificări ale vântului, răcire accentuată, precipitații mixteINFORMARE METEOROLOGICĂ

În intervalul 14 martie, ora 18 – 16 martie, ora 10, vântul va avea intensificări temporare la munte, în sudul Moldovei și al Banatului, în Dobrogea, Muntenia și în cea mai mare parte a Olteniei, cu viteze la rafală de 50-70 km/h.

În noaptea de sâmbătă spre duminică (14/15 martie) și în prima parte a zilei de duminică, aria precipitațiilor va cuprinde regiunile sudice și sud-vestice. Vor fi ploi, care se vor transforma local în lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă vor depăși, izolat, 10-15 l/mp.

Valorile termice vor fi în scădere accentuată, iar vremea va deveni mai rece decât în mod obișnuit la această dată. În noaptea de duminică spre luni (15/16 martie) se vor înregistra temperaturi predominant negative și se va produce brumă, iar în estul Transilvaniei minimele vor coborî sub limita gerului.

Notă: Intensificări ale vântului vor fi în noaptea de vineri spre sâmbătă (13/14 martie) în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură, cu rafale de 70-100 km/h, iar la viteze mai reduse și în sud-estul teritoriului.

Vremea se va menține rece, mai ales în timpul nopților și dimineților de la începutul săptămânii viitoare și local se va produce brumă.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza prezentul mesaj.

Publicat în Avertizari meteo | Lasă un comentariu


Sursa avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate