Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Informare meteo 3 – 5 martie: ploi moderate cantitativ în jumătatea de vest a țării; intensificări tempoare ale vântului în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură

INFORMARE METEOROLOGICĂ

În intervalul 3 martie, ora 18 – 5 martie, ora 6, la început în regiunile vestice și sud-vestice, apoi și în cele centrale, temporar va ploua și, îndeosebi prin acumulare în zonele deluroase și montane, cantitățile de apă vor depăși local 15-20 l/mp și pe arii restrânse 30-35 l/mp. Ploile vor avea și caracter de aversă și se vor semnala descărcări electrice.

La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă, iar la altitudini mari precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări în Carpații Meridionali și de Curbură cu viteze ce vor depăși 50-70 km/h, iar pe creste 80-90 km/h.

Notă: Intensificări temporare ale vântului vor fi pe parcursul zilei de marți (3 martie) în regiunile vestice și la munte, iar miercuri (4 martie) și în cele estice și sud-estice.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Vremea Chiajna
Vremea Popești Leordeni
Vremea Buftea
Vremea Fetești
Vremea Tunari
Vremea Bragadiru
Vremea Voluntari

Publicat în Avertizari meteo

Emitent avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate