Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Cod galben 27 – 29 februarie

ACTUALIZARE

MESAJ 1

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ

COD GALBEN
Interval de valabilitate: 27 februarie, ora 11:00 – 27 februarie, ora 22:00
Zone și fenomene vizate: local la munte, îndeosebi în zona înaltă – intensificări ale vântului și viscol; ninsori în general moderate cantitativ
Pe parcursul zilei de joi (27 februarie), mai ales la altitudini mari, în Carpații Meridionali și de Curbură, vântul va avea intensificări cu rafale de 70….100 km/h, va ninge și va fi viscol.
Local, îndeosebi în Carpații Orientali, ninsorile vor fi în general moderate cantitativ și se va depune strat de zăpadă mai consistent.

COD GALBEN
Interval de valabilitate: 27 februarie, ora 11:00 – 27 februarie, ora 20:00
Zone vizate: județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman
Fenomene vizate: intensificări ale vântului

În intervalul menționat, în județele Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman, temporar vântul va avea intensificări, iar la rafală se vor atinge viteze, în general, de 55…60 km/h.

Notă: Intensificări ale vântului vor fi și în sud-estul teritoriului, dar pe arii mai restrânse.

MESAJ 2

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ

COD GALBEN
Interval de valabilitate: 28 februarie, ora 09:00 – 29 februarie, ora 11:00
Zone și fenomene vizate: local la munte, îndeosebi în zona înaltă – intensificări ale vântului și viscol; ninsori în general moderate cantitativ

În Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură local va ninge în general moderat cantitativ și se va depune strat mai consistent de zăpadă.
Îndeosebi în zona montană înaltă vântul se va intensifica treptat și va fi viscol. Vor fi viteze în general de 70….80 km/h, pe parcursul zilei de vineri (28 februarie), apoi de 90…100 km/h.

Notă: Trecător ninsori vor fi și în vest și în centru, dar în general slabe cantitativ.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor, Administraţia Națională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.


Nou! Vezi acu pe vremea.ido.ro și vremea în Bistrița, vremea în Reșița, vremea în Borșa, vremea în Deva, vremea în Simleu Silvaniei, vremea în Gherla, vremea în Drăgășani.

Publicat în Avertizari meteo

Emitent avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate