Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Cod galben 12 – 14 noiembrie: intensificări ale vântului în zonele de munte și în sudul Banatului. Informare meteo de ploi moderate cantitativ.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

În intervalul 12 noiembrie, ora 16 – 14 noiembrie, ora 10, în zona montană vântul va avea intensificări susținute, cu viteze în general de 80-90 km/h, iar pe creste, în special cele ale Carpaților Meridionali, temporar rafalele vor depăși 100 km/h.

În zonele mai joase de relief din județul Caraș-Severin vor fi perioade în care rafalele vântului vor avea viteze în general de 60-65 km/h.

Notă: intensificări locale și temporare ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze în general de 45-55 km/h.

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Fenomene și zone vizate: ploi în general moderate cantitativ în sud-vestul țării
Interval de valabilitate: 13 noiembrie, ora 08 – 14 noiembrie, ora 18

Din dimineața zilei de miercuri, 13 noiembrie și până în seara de joi, 14 noiembrie în Munții Banatului, în vestul Carpaților Meridionali și în zona deluroasă a Olteniei va ploua și se vor cumula cantități de apă de 25-30 l/mp și izolat peste 40­­ l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Publicat în Avertizari meteo

Emitent avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate