Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo
Cod portocaliu 9 și 10 septembrie: intensificări puternice ale vântuluiAVERTIZARE METEOROLOGICĂ

COD GALBEN
Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată
În intervalul 9 septembrie, ora 11:00 – 10 septembrie, ora 03:00, instabilitatea atmosferică se va accentua în Banat, Crișana, Maramureș și în vestul și nord-vestul Transilvaniei. Vor fi intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat grindină.
Rafalele vântului vor depăși 60-75 km/h, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de peste 20-25 l/mp și izolat 40 l/mp.

Notă: Astfel de fenomene se vor semnala după-amiaza și noaptea și în celelalte regiuni, dar pe arii restrânse și în intervale mai scurte de timp.

COD PORTOCALIU
Fenomene vizate: intensificări puternice ale vântului
În intervalul 9 septembrie, ora 15:00– 09 septembrie, ora 21:00 în județele Timiș, Arad, Bihor și Satu Mare vor fi perioade cu intensificări puternice ale vântului – rafale de peste 80…90 km/h și vijelii.

Notă: Trecător și pe arii restrânse, intensificări ale vântului se vor semnala în prima parte a zilei și în județul Caraș-Severin.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Publicat în Avertizări imediate | Lasă un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate