Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Cod portocaliu 9 și 10 septembrie: intensificări puternice ale vântului

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ

COD GALBEN
Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată
În intervalul 9 septembrie, ora 11:00 – 10 septembrie, ora 03:00, instabilitatea atmosferică se va accentua în Banat, Crișana, Maramureș și în vestul și nord-vestul Transilvaniei. Vor fi intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat grindină.
Rafalele vântului vor depăși 60-75 km/h, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de peste 20-25 l/mp și izolat 40 l/mp.

Notă: Astfel de fenomene se vor semnala după-amiaza și noaptea și în celelalte regiuni, dar pe arii restrânse și în intervale mai scurte de timp.

COD PORTOCALIU
Fenomene vizate: intensificări puternice ale vântului
În intervalul 9 septembrie, ora 15:00– 09 septembrie, ora 21:00 în județele Timiș, Arad, Bihor și Satu Mare vor fi perioade cu intensificări puternice ale vântului – rafale de peste 80…90 km/h și vijelii.

Notă: Trecător și pe arii restrânse, intensificări ale vântului se vor semnala în prima parte a zilei și în județul Caraș-Severin.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Publicat în Avertizări imediate
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate