Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Informare meteo 9-11 ianuarie: ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei

INFORMARE METEOROLOGICĂ

În intervalul 9 ianuarie, ora 22 – 11 ianuarie, ora 12, vor fi perioade cu precipitații, predominant ninsori, în toate regiunile și se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent, în special în Moldova.

În Dobrogea, sudul și estul Munteniei, precum și în sud-estul Moldovei vor fi precipitații mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp.

Mai ales în noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) și pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificări temporare ale vântului în jumătatea de est a teritoriului și la munte, cu viteze mai mari, rafale în medie de 55-65 km/h, pe crestele montane și în Moldova, unde ninsoarea va fi viscolită.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Publicat în Avertizari meteo

Emitent avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie







Un răspuns la Informare meteo 9-11 ianuarie: ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei

  1. Florin spune:

    Mult zgomot pentru nimic iar ninge 2 ore in bucuresti?Duminica seara nu ati mai dat informare a nins in bucuresti era tot orasul alb cel putin 7cm de zapada….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate