Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Avertizare hidrologica in perioada 25.07.2011 ora 20:00 – 27.07.2011 ora 12:00

Avand in vedere situatia hidrologica actuala si precipitatiile cu caracter torential prognozate pentru urmatoarele 24 ore se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si rauri necadastrate cu efect de inundatii locale si cresteri de niveluri pe rauri cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE dupa cum urmeaza:

COD PORTOCALIU

Se instituie COD PORTOCALIU
– incepand cu data de 26.07.2011 ora 06:00 pe raul Barzava – jud. CS si TM si pe raul Rm.Sarat –amonte si aval statia hidrometrica Tataru – jud. VN
COD GALBEN

Se instituie COD GALBEN
– incepand cu data de 25.07.2011 ora 20:00 pe raurile din bazinele Bega Veche, Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna –jud.TM,CS, pe Desnatui si pe Jiu- amonte Filiasi si pe afluentii sai, Motru si Gilort – jud. HD, GJ si MH.

Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta si pe cursurile de apa necadastrate.

NOTA: In intervalul avertizarii aceste fenomene se pot produce izolat si pe alte rauri mici din zona de munte, din alte bazine hidrografice.

Se impune urmarirea evolutiei situatiei hidrometeorologice, in conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice si poluari accidentale

Publicat în Avertizari hidrologice




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate