Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Cod galben de caniculă şi disconfort termic pentru 6 și 7 august

caniculă şi disconfort termic

ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

Joi, 6 august şi vineri, 7 august, în Banat, Crişana, Maramureş, Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Transilvaniei şi jumătatea sudică a Moldovei, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35-37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

NOTĂ: În după-amiaza zilei de miercuri, 5 august, local în sudul şi vestul ţării şi izolat în centru, disconfortul termic se va accentua şi local se vor înregistra temperaturi de 35-36 de grade.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Publicat în Avertizari meteo

Emitent avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie







3 răspunsuri la Cod galben de caniculă şi disconfort termic pentru 6 și 7 august

  1. Dan garceag spune:

    Poate ,,le vine mintea la cap,,celor care prezinta ,,vremea pe la tv,, si isi schimba modul ,,idiot de exprimare atunci cand spun ca este vreme urata cand ploua,,,Fara ploaie ,,murim ,crapam cu totii ,,Ar putea folosi expresii ca de ex;; Vremea va fi ploiasa ,,sau va fi insorita ,,Vremea este f,f.frumoasa cand ploua ptr ca este viata,,,Si inca un aspect ,neplacut atunci cand acea pers.care prezinta vremea la tv,,sa isi expuna ,,fizicul care acopera ecranul si nu se vede ,starea vremii pe harta,,Pe noi ne intereseaza vremea si nu persoana(vedeta) care vorbeste,,Sa vorbeasca fara sa il vedem ,,ca nu ne intereseaza,,,

  2. Rosian spune:

    Observatii pertinente facute de Dan Garceag !!! Subscriu !!!
    Sper sa ia aminte cei vizati !!!

  3. jacko spune:

    subscriu la comentariile de deasupra .. din pacate,lipsa echilibrului in manifestarile meteorologice ne aduce in acest stadiu al comentariilor .. dar bine zis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate