Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Cum să-ți “comanzi” vreme bună la nuntă

vreme senina in ziua nuntii
Cu excepția câtorva oameni, toată lumea iubește pur și simplu zilele însorite, cu vreme frumoasă. Asta dintr-un motiv foarte bun, care tine de evoluție, dat fiindcă sunt acele zile în care corpul uman primește mai multa energie. Cine nu-și dorește zile însorite, mai ales când are evenimente foarte importante, care apar de obicei o data in viata, asa cum este căsătoria?

Din păcate, noi nu putem influenta natura, asa ca a avea zile însorite la asemenea evenimente tine doar de capriciile naturii.

Sau asa este?

Ei bine, se pare ca avansul tehnologiei moderne a făcut in asa fel încât ne putem “comanda” zile frumoase la nunta sau in vacanta. Cum e posibil asa ceva? Pe scurt, cu ajutorul rachetelor. Da, ati citit bine. Cu ajutorul rachetelor. Mai precis, prin “bombardarea” din avion a norilor de ploaie cu rachete încărcate cu iodat de argint sub forma de cristale astfel incat sa-i faca mai plini de umezeala.

Rezultatul e acela ca, astfel încărcați, norii se “descarca” mai devreme de ziua nuntii cu o zi, astfel incat ei nu vor mai exista in cea mai importanta zi pentru tine.

Compania de calatorii ultra-exclusivista Oliver’s Travels, cea care oferă si nunți in locații departe de casa, este cea care a început sa ofere un asemenea serviciu de ”nunti cu soare”.

Si nu gratis, ci la un pret fix de 100.000 de lire sterline. Cu alte cuvinte, e un serviciu care se adreseaza doar celor foarte-foarte bogati, care isi doresc nunta perfecta.

Cu toate astea, exista si o “nota de subsol”. In ciuda faptului ca are la dispozitie o echipa de meteorologi si ingineri si alte tipuri de personal pentru a oferi “nunta de vis” din punctul de vedere al vremii, compania nu garanteaza ploaia. De ce? Dintr-un motiv simplu. Vorbim totusi despre natura, pe care nu o putem influenta pana in cele mai mici detalii, in ciuda avansului tehnologiei. E foarte posibil, așadar, ca norii sa nu “elibereze” ploaia in timp util, ci doar după ce începe ce ar trebui sa fie cea mai frumoasa zi din viață.

Asta nu înseamnă cumva ca îți primești banii inapoi. Ii vei plati, dar iti vei asuma riscul ca lucrurile s-ar putea sa nu iasa asa cum ți-ai dori tu, in ciuda faptului ca ai impresia ca ai rezolvat toate chestiunile neplăcute. Dar, la urma urmei, asa este si intr-o casnicie – nu stii cum o sa iasa si poti sa ai parte fie de vreme buna, fie de surprize neplacute, fie de amandoua intr-o succesiune rapida.

Cu toate ca sunt sanse mari ca aceasta tehnica de crearea zilelor insorite sa functioneze – ea este folosite pe scara mare in China, spre exemplu, din ratiuni ecologicie – noi suntem mai degraba impotriva unei “cosmetizari” a zilei nuntii. Până la urmă, puțină imperfecțiune nu strică, va face ziua mai memorabila. In sensul bun, se intelege.

Nu e însă sigur dacă acei însurăței care au avut parte de adevărate “ruperi de nori” la nunțile lor sunt de acord că trebuie să lași natura să-și urmeze cursul. Doar știm ca o căsnicie poate începe cu stângul dintr-o mulțime de motive, nu mai e nevoie de unul in plus.

Publicat în Meteo fun






Un răspuns la Cum să-ți “comanzi” vreme bună la nuntă

  1. Dan garceag spune:

    Cei,,la care le place numai ,soare soare si tot soare ,,sa manance ,soare,,Acei ,oameni ,,normali care inteleg fenomenul ca;;;apa,plaoie,zapada,==viata sa traiasca sanatosi ,si sa auzim numai de bine,,,Caci,,tot ce-i ,frumos ,,ori nu face bine ,ori este interzis,,concluzia ? MODERATIE IN TOT CE FACEM ,,OAMENI BUNI ,SA NU TRAIM IN EXTREME,,CACI NU NE FAC BINE ,,,klarrrr,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate