Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo
Cod galben 30 iulie – 1 august: instabilitate atmosferică accentuată și cantități importante de apăATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

În intervalul 30 iulie, ora 21:00 – 01 august, ora 09:00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în nordul Moldovei, local în Transilvania și Oltenia, în zona Carpaților Orientali și Meridionali, precum și în zona Munților Banatului.

Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și izolat 50-60 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse și în restul teritoriului.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Publicat în Avertizari meteo | 1 comentariu


Sursa avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).Un răspuns la Cod galben 30 iulie – 1 august: instabilitate atmosferică accentuată și cantități importante de apă

  1. Vlad spune:

    Când scăpăm odată de ploile astea?
    Eu sunt din Brăila, unde plouă de 2 săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate