Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Stiri meteo
Informare meteo: intensificări ale vântului, precipitații moderate cantitativ, ninsori viscolite în zona montană înaltă în 18 și 19 martieINFORMARE METEOROLOGICĂ

În intervalul 18 martie, ora 04 – 19 martie, ora 23, în vestul, centrul și nordul țării va ploua pe arii extinse și vor fi intervale de timp în care ploile vor fi în general moderate cantitativ, astfel încât se vor cumula cantități de apă de 15-20 l/mp și izolat peste 30 l/mp.

În dimineața zilei de sâmbătă (18 martie) în Maramureș și în Transilvania trecător vor fi și precipitații mixte. În restul teritoriului ploile, mai ales averse, vor avea caracter temporar și se vor semnala local.

În zona montană vor fi precipitații local însemnate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare, mai ales la altitudini de peste 1500 m și vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 50-70 km/h, iar pe creste peste 80-90 km/h, viscolind sau spulberând zăpada.

Intensificări temporare ale vântului vor fi și în celelalte zone, în special pe parcursul zilei de duminică (19 martie), cu viteze mai mari în sudul țării, inclusiv în zona municipiului București.

În funcţie de evoluţia meteorologică, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Publicat în Avertizari meteo | 1 comentariu


Sursa avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).Un răspuns la Informare meteo: intensificări ale vântului, precipitații moderate cantitativ, ninsori viscolite în zona montană înaltă în 18 și 19 martie

  1. LINCĂ V.A. spune:

    E foarte bine ce faceti, continuati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sitemap Prognoza meteo Arhiva Starea vremii Vremea pe 15 zile