Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Informare ANM: instabilitate atmosferică accentuată în 10 iunie

harta-romania-gri

INFORMARE METEOROLOGICĂ

În intervalul 10 iunie, ora 12.00 – 11 iunie, ora 03.00, instabilitatea atmosferică se va accentua în sudul şi în centrul ţării, precum şi la munte, unde vor fi averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor avea trecător aspect de vijelie.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 30-40 l/mp, cu precădere în zona Carpaţilor de Curbură, Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului. Pe arii restrânse va cădea grindină.

În restul teritoriului instabilitatea atmosferică se va manifesta izolat, mai ales în orele serii.

NOTĂ: În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Publicat în Avertizari meteo

Emitent avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie







2 răspunsuri la Informare ANM: instabilitate atmosferică accentuată în 10 iunie

  1. Anonim spune:

    Sunt din Piatra Neamt.
    Cand este atat de mare seceta, cand e senin, meteorologii anunta vreme frumoasa. Majoritatea ascultatorilor asteapta sa spuna ca vremea va fi rea si, cu bucurie, se spune ca vremea va fi frumoasa. Cred ca este un paradox.

  2. Anonim spune:

    la Medias din 5 prognoze de instabilitate adica ploaie numai una se adevereste ori ploua ori nu ploua? cel putin nu mai anuntati ca ploua ca in fond nu cade nici un pic de ploaie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate