Meteo Romania
Vremea.ido.ro · Stiri · Vremea rea ar putea amana inceperea scolii

Stiri meteo

Vremea rea ar putea amana inceperea scolii

Inceperea scolii, programata pentru luni, ar putea fi amanata in unele judete din cauza conditiilor meteo. Potrivit Radio Romania Actualitati, 19 scoli din judetele Dolj, Giurgiu, Teleorman si Calarasi nu isi vor putea deschide portile pentru ca sunt si la aceasta ora izolate. Probleme sunt si in judetele Constanta si Mehedinti.

Ministerul Educatiei va centraliza, pana duminica, situatia unitatilor scolare din tara, o eventuala decizie de amanare a inceperii cursurilor urmand sa fie luata de fiecare inspectorat scolar judetean in parte.

In Bucuresti, Inspectoratul Scolar Municipal a solicitat tuturor unitatilor de invatamant preuniversitar luarea masurilor necesare pentru reluarea normala a cursurilor in ziua de luni, 7 ianuarie.

In plus, a fost solicitata si o situatie a eliberarii cailor de acces catre scoli si a verificãrii sistemelor de incalzire si a instalatiilor aferente acestora.

Hotnews.ro

05.01.2008. 17:09


laurentiu - 08.01.2008. 22:11

momentan la scoala la care invat din judetul constanta orele nu se pot tine doarece sunt multi navetisti care nu au cu ce sa ajunga cat si profesori se confrunta cu aceeasi problema

ana-maria - 07.02.2008. 12:15

as dori sa se amane scoala si pe sos popesti leordeni sc nr 113 sau daca nu sa se incalzeasca si sa fie cald. vremea asta este atat de ciudata ba este cald si soare ba este frig si ploua sau bate vantul. ciudata vreme.

caNNabiSS - 07.02.2010. 12:48

Tocmai am venit de la magazin, si am vazut un mini-panou acolo cu acest titlu. Stau in Ploiesti (Prahova) si sper din suflet sa amane scoala... Inca un detaliu, magazinul la care am fost este exact langa scoala mea (Ioan Grigorescu, sau fosta Scoala 7). Ar fi super sa mai ne lase o saptamana, sau doua, sa asteptam sa se incheie vremea asta, mai ales ca saptamanile trecute, cand a nins exagerat (ca si acum) au lipsit o gramada de colegi de`ai mei, dar si de la alte clase. Unii din cauzele transportului si altele din cauze medical...

george - 07.02.2010. 17:34

in buzau se amana inceperea scolii

Scrie un comentariu

:

:


5 + 1 =

Vrei sa fii la curent cu vremea tot timpul?

Salveaza vremea.ido.ro:

Seteaza ca Start Page
Adauga pagina la favorite
Add to Yahoo! | Add to del.icio.us





Sitemap Prognoza meteo Arhiva Articole Starea vremii Vremea.ro Vremea pe 15 zile