Meteo Romania
Vremea.ido.ro · Stiri · Situatia meteorologica in intervalul 4 mar 2007, ora 9 - 5 mar, ora 6

Stiri meteo

Situatia meteorologica in intervalul 4 mar 2007, ora 9 - 5 mar, ora 6

In tara vremea s-a mentinut calda, chiar daca valorile termice au fost usor mai scazute decat cele din intervalul precedent in vestul, centrul si nordul tarii. Cerul a fost temporar noros si a plouat in Maramures, Transilvania, Dobrogea, cea mai mare parte a Crisanei, Banatului si Moldovei, local in Muntenia si izolat in Oltenia.

Ploile au fost mai ales sub forma de aversa, iar in Muntenia si Dobrogea s-au semnalat si descarcari electrice.

La munte au predominat ninsorile. Cantitativ precipitatiile au fost slabe, exceptand M-tii Fagarasului (34 l/mp la Bilea Lac).

Vantul a prezentat unele intensificari in Moldova, Oltenia, Delta Dunarii si zona montana inalta, unde trecator a spulberat zapada.

Temperaturile maxime s-au incadrat intre 4 grade la Dumbravita de Codru si 17 grade la Bucuresti-Filaret, iar la ora 06 se inregistrau valori termice intre -3 grade la Campeni si Stei si 7 grade la Tg. Jiu si Buzau.

Aseara la ora 20, solul era acoperit cu strat de zapada la munte (unde masura pana la 304 cm la Bilea Lac). Local, la munte a fost ceata.

La Bucuresti vremea a fost deosebit de calda. Cerul a prezentat innorari temporare, trecator a plouat slab sub forma de aversa. Ieri dupa-amiaza s-au semnalat descarcari electrice. Vantul a suflat slab si moderat. Temperatura maxima a fost de 16 grade la Baneasa si Afumati si 17 grade la Filaret, iar la ora 06 se inregistrau 6 grade la toate statiile.

Sursa: Amos News

05.03.2007. 16:55


Acest articol nu are nici un comentariu.

Scrie un comentariu

:

:


9 + 1 =

Vrei sa fii la curent cu vremea tot timpul?

Salveaza vremea.ido.ro:

Seteaza ca Start Page
Adauga pagina la favorite
Add to Yahoo! | Add to del.icio.us





Sitemap Prognoza meteo Arhiva Articole Starea vremii Vremea.ro Vremea pe 15 zile