Meteo Romania
Vremea.ido.ro · Stiri · Avertizare hidrologica pentru 1-2 iulie

Stiri meteo

Avertizare hidrologica pentru 1-2 iulie

Avertizari hidrologice

COD ROSU
- Se instituie COD ROSU pe raul Olt pe sectorul Tomesti-Sancraieni – judetul Harghita, pe raul Prut sectorul Stanca Aval – amonte Ungheni aferent judetelor Iasi si Botosani si se mentine pe Siret pe sectorul Lespezi-Dragesti (judetele Iasi, Neamt si Bacau) si pe sectorul Sendreni-Dunare (judetul Galati), pe raul Prut pe sectorul Oroftiana-Ac. Stanca Costesti (judetul Botosani) si pe sectorul Sivita-Dunare (judetul Galati).

COD PORTOCALIU
- COD PORTOCALIU pe raurile din bazinul Sucevei aferente judetului Suceava, pe raul Prut pe sectorul Ungheni - Dranceni aferent judetelor Iasi si Vaslui, pe raul Siret pe sectoarele Zvoristea – Lespezi (judetele Botosani, Neamt si Iasi) si aval Dragesti - Sendreni (judetele Vrancea si Galati), pe Olt pe sectorul Sancraieni-Hoghiz din judetele Harghita, Covasna si Brasov si pe Jijia pe sectorul Dorohoi – Dangeni (judetele Botosani si Iasi) .

COD GALBEN
- COD GALBEN pe raul Moldova pe sectorul Fundu Moldovei-Gura Humorului (judetul Suceava), pe raul Bistrita (judetele Suceava si Neamt), pe raul Crasna aval Domanesti – judetul Satu Mare, pe raul Mures superior amonte Glodeni – jud. Harghita si Mures, Tarnava Mica, Tarnava Mare – jud. Harghita, Mures, Sibiu si Alba, Olt sector Hoghiz - Izbiceni – jud. Brasov, Sibiu, Valcea si Olt., Raul Negru – judetul Covasna, pe raurile din bazinul superior al Prahovei -jud.Prahova, Trotus – judetul Bacau, Barlad -jud. Vaslui si Iasi, pe raul Bahlui – jud. Iasi, pe afluentii Prutului inferior si pe Prut pe sectorul aval Dranceni - Oancea – jud: Vaslui si Galati;

Se ridica avertizarea hidrologica de pe celelalte rauri avertizate anterior.

Harta cu codurile si semnificatia acestora se anexeaza. In functie de evolutia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice.
NOTA: Izolat, cresteri importante de debite sunt posibile si pe raurile din zonele de munte din celelalte bazine hidrografice.

02.07.2010. 04:52


Acest articol nu are nici un comentariu.

Scrie un comentariu

:

:


2 + 2 =

Vrei sa fii la curent cu vremea tot timpul?

Salveaza vremea.ido.ro:

Seteaza ca Start Page
Adauga pagina la favorite
Add to Yahoo! | Add to del.icio.us





Sitemap Prognoza meteo Arhiva Articole Starea vremii Vremea.ro Vremea pe 15 zile