Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo

Cod galben 26 – 27 ianuarie: polei și depuneri semnificative de gheață

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Fenomene vizate și zone afectate: depuneri de gheață în sud și sud-est, intensificări temporare ale vântului și ninsori la munte, în special la altitudini mari.

În intervalul 26 ianuarie, ora 14 – 27 ianuarie, ora 10, în regiunile sudice și sud-estice pe spații relativ extinse vor fi depuneri de gheață, iar trecător și pe arii restrânse se vor mai semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

Precipitații slabe cantitativ, sub formă de ninsoare, se vor semnala în regiunile nordice și nord-estice, dar mai ales la munte, unde temporar vântul va avea intensificări, îndeosebi la altitudini mari, cu viteze la rafală de 60…70 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

Interval de valabilitate: 26 ianuarie, ora 14 – 27 ianuarie, ora 10.
Fenomene și zone vizate: polei și depuneri semnificative de gheață în sudul Moldovei și în estul, sud-estul și centrul Munteniei.

În estul, sud-estul și centrul Munteniei, precum și în sudul Moldovei, în special în după-amiaza și seara zilei de sâmbătă (26 ianuarie) vor mai fi precipitații slabe, predominat sub formă de ploaie, ce vor continua să depună polei, iar pe tot parcursul intervalului depunerile semnificative de gheață se vor menține.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Publicat în Avertizări imediate




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate