Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo
Cod galben 24 – 25 octombrie: intensificări ale vântului, ninsori viscolite și spulberateATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN
Interval de valabilitate: 24 octombrie, ora 22 – 25 octombrie, ora 18

Zone afectate: zona Carpaților Meridionali și Orientali;
Fenomene vizate: intensificări ale vântului, ninsori viscolite și spulberate;

În zona Carpaților Meridionali și Orientali local și temporar va continua să ningă slab, iar vântul va avea intensificări, îndeosebi la peste 1500 m altitudine, cu viteze, în general, de 70 – 80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. La peste 1800 m, în special în Carpații Meridionali în noaptea de miercuri spre joi (24/25 octombrie), vor fi rafale mai mari de 90-100 km/h și va fi viscol puternic.

Zone afectate: nordul și centrul Moldovei;
Fenomene vizate: intensificări ale vântului;

În noaptea de miercuri spre joi (24/25 octombrie) și pe parcursul zilei de joi (25 octombrie), în nordul și centrul Moldovei vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55-65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp rafalele vor depăși 70 km/h.

Notă: Intensificări temporare ale vântului se vor mai semnala și în celelalte zone, cu rafale în general de 50-60 km/h, iar pe arii restrânse în Carpații Occidentali de peste 80 km/h.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Publicat în Avertizari meteo | Lasă un comentariu


Sursa avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate