Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Știri meteo
Informare meteorologică 2-4 martie: precipitații mixte și polei, ninsori moderate cantitativ și strat consistent de zăpadă, intensificări ale vântuluiINFORMARE METEOROLOGICĂ

În intervalul 2 martie, ora 00 – 4 martie, ora 10, temporar vor fi precipitații în majoritatea regiunilor. Va ninge, dar vor fi și perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ploaie cu depunere de polei, în special în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Banat și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Ninsorile vor fi moderate cantitativ, îndeosebi în sud-vestul țării, iar în zona Munților Banatului și în cea de vest a Carpaților Meridionali se va depune strat nou de zăpadă mai consistent.

Temporar intensificări ale vântului vor fi în sudul Banatului, unde rafalele vor atinge în general 55-60 km/h, precum și în zona montană înaltă, cu viteze de 70-90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului, dar la cote mai reduse, de 40-50 km/h, vor fi și în regiunile extracarpatice.

Publicat în Avertizari meteo | Lasă un comentariu


Sursa avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate