Meteo Romania
Vremea.ido.ro » Stiri meteo
Informare ANM: val de frig și nopţi geroase între 9 și 14 februarieharta-romania-gri

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Vremea va deveni deosebit de rece în majoritatea regiunilor, dar mai ales în est și sud, unde temperaturile maxime se vor menține preponderent negative. Nopțile vor fi geroase, la începutul intervalului (în noaptea de joi spre vineri, 09/10 februarie) mai ales în Moldova și în depresiunile intramontane, apoi, local și în Muntenia, Oltenia, Transilvania și izolat în celelalte regiuni.

Temperaturile minime se vor situa, în general, între -17 şi -10 grade, mai scăzute sub -22 de grade, îndeosebi în depresiunile din estul Transilvaniei și jumătatea de nord a Moldovei.

Notă: În cursul zilei de joi (09 februarie) vor mai fi ninsori slabe cantitativ în Moldova, Muntenia și Oltenia, precum și în zonele de munte, iar vântul va avea unele intensificări în regiunile sudice, spulberând trecător zăpada. Pe arii restrânse în sud-est vor mai fi depuneri de polei.

Publicat în Avertizari meteo | 1 comentariu


Sursa avertizari meteo: Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).Un răspuns la Informare ANM: val de frig și nopţi geroase între 9 și 14 februarie

  1. elena dumitrache spune:

    Pana cand mai suportam iarna arctica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sitemap Arhiva - Politica de confidențialitate